ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Διαδικτυακοί υπόνομοι τύπου skai.gr, BHMA, Πρώτο Θέμα, παρουσιάζουν τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη σαν “επίθεση κατά αστυνομικών”. Σύμφωνα με πληροφορίες, πχ. του ΠΘ, ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκαν κατά τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους για χρήση μάσκας, αποστάσεις και μη νόμιμες μετακινήσεις. Αντίστοιχα είναι τα ρεπορτάζ των άλλων δυο.
Αντιθετα ιστότοποι όπως το
ProNews διηγούνται μια διαφορετική ιστορία, την οποία, λαμβάνοντας υπόψη το “ηθικό διαμέτρημα” των προηγουμένων, επιλέγω να πιστέψω:
Ομάδα αστυνομικών πλησίασε οικογένεια στο Άλσος Νέας Σμύρνης, επιβάλλοντας στα μέλη της πρόστιμο επειδή
κάθονταν σε ένα παγκάκι. Κόσμος που υπήρχε εκεί γύρω άρχισε να αποδοκιμάζει, με αποτέλεσμα τα “όργανα”, αφού ζήτησαν βοήθεια από την ΔΙΑΣ και τους “σκληρούς” της … ΟΠΚΕ [Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος] επιτέθηκαν με γκλομπ καταδιώκοντας ανθρώπους μέσα στο άλσος. Ένας από εκείνους που ξυλοκοπήθηκαν από τους μπάτσους του Χρυσοχοΐδη τραβούσε βίντεο με τα τεκταινόμενα.
Ανεξάρτητα από το
τι ακριβώς συνέβη [το τελευταίο που πρέπει να περιμένει κανείς είναι να ξεκαθαρίσει στα δελτία των mainstream media] μόνη λύση που βλέπω στην κατάσταση που διαμορφώνεται είναι: γενικευμένη αντίσταση στην Χούντα των ψευτοεπιστημόνων και της ξεπουλημένης στα διευθυντήρια κυβέρνησης. Κάθε στιγμή, και με κάθε τρόπο.

4
(Visited 149 times, 1 visits today)

Leave a Reply