ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ : ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ Η “ΟΜΙΚΡΟΝ”

Αναπαράγω χωρίς σχόλια το ρεπορτάζ από το pronews.
Και παραπέμπω στο χτεσινό post όπου ο ανεκδιήγητος “πρωθυπουργός της χώρας” βαφτίζει γριπούλα τον κορωνοϊό. Ίσως γιατί εν όψει της επερχόμενης
πτωχοποιητικής κρίσης, το “ενδιαφέρον” για την υγεία του λαού καθίσταται επικίνδυνο [για την κυβέρνηση, εννοείται]

Μια νέα ανάρτηση, στην οποία χρησιμοποιεί εκ νέου τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, έκανε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης. 
Ο Κ.Αρβανίτης τονίζει ότι οι εμβολιασμένοι περνούν πιο βαριά την Όμικρον απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι, καθώς λόγω των επαναλαμβανόμενων δόσεων έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό τους σύστημα.
Μια βλάβη που σύμφωνα με τον Κ.Αρβανίτη είναι άγνωστο εάν αποκαθίσταται.
«ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ.Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ.
Οχι μόνο δεν νοσούν ελαφρύτερα, όπως τους υποσχέθηκαν με τις 2 δόσεις (και τους το ξανα-υποσχέθηκαν με την 3η δόση), αλλά αντίθετα κιόλας!
Τα ποσοστά τους μεταξύ των διασωληνωμένων αυξάνουν ραγδαία!Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί επικαιροποίηση της προηγούμενης, με ημερομηνία 1η Απριλίου (που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο).
Εξηγήσαμε, όπως άλλωστε είναι και ευνόητο, ότι η διασωλήνωση μόνο “ελαφρύτερη νόσηση” δεν δείχνει…
Στην προηγούμενη ανάρτηση, που το λινκ έδωσα πιο πάνω και που συνιστώ να την διαβάσετε προσεκτικά, αφού είναι πιο αναλυτική από αυτήν εδώ, είχα πάρει τα επίσημα δελτία του ΕΟΔΥ, από την αρχή του 2022 και ανά 2 εβδομάδες, για να καλύψω όλο το 1ο 3μηνο του έτους, χωρίς να πλατυάσω.
Ετσι, χρειάστηκαν 7 δελτία και αφορούσαν στις εξής ημερομηνίες:– 4 Ιανουαρίου,– 18 Ιανουαρίου,– 1 Φεβρουαρίου,– 15 Φεβρουαρίου,– 1 Μαρτίου,– 15 Μαρτίου,– 29 Μαρτίου.
Σήμερα 12 Απριλίου συμπληρώνονται ακριβώς 2 βδομάδες μετά το τελευταίο δελτίο που είχα χρησιμοποιήσει τότε (29 Μαρτίου).
Οπότε, έφτασε η ώρα για την 1η επικαιροποίηση της μελέτης.(Θα ακολουθήσουν και άλλες, εννοείται…)
Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ
Είχαμε δει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι, που στις αρχές του 2022 ήταν το 15% του συνόλου, στα τέλη του 1ου 3μήνου έφτασαν να είναι το 41,5%.
Αυτή η ανοδική τάση συνεχίζεται αμείωτη και στο σημερινό δελτίο, με τους πλήρως εμβολιασμένους να αποτελούν πια το 45,5% !!
Επί πλέον δεν ξέρουμε πόσοι ακόμη εμβολιασμένοι (είτε “ληγμένοι” διπλοδοσίτες, είτε μονοδοσίτες) είναι σήμερα διασωληνωμένοι, γιατί η καλή μας η κυβέρνηση φροντίζει ώστε ο ΕΟΔΥ να ανακατέψει όλους αυτούς, βάζοντας τους στην ίδια ομάδα μαζί με τους ανεμβολίαστους, για να θολώσει τα νερά!
Παρόλη αυτή την απάτη, η τάση δεν μπορεί να κρυφτεί αποτελεσματικά, αρκεί να σκεφτούμε το εξής απλό:
Αφού οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι, που αποτελούσαν το καμάρι του συστήματος, αυξάνουν με ραγδαίο ρυθμό, δεν θα αυξάνουν (και πολύ περισσότερο μάλιστα) οι ατελώς εμβολιασμένοι, που ούτε και κατά το σύστημα δεν προστατεύονται;
Αρα, η σημαντικότατη πτώση στην ομάδα ανεμβολίαστων & ατελώς εμβολιασμένων οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ραγδαία πτώση των ανεμβολίαστων.
Μάλιστα, η πτώση των ανεμβολίαστων είναι τόσο ραγδαία, ώστε η προσθήκη των “ατελώς εμβολιασμενων” δεν ήταν αρκετή για να συγκαλυφθεί το αποτέλεσμα!

ΑΙΤΗΜΑ
Αν έχει απομείνει έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια στους ιθύνοντες του ΕΟΔΥ, πρέπει επιτέλους στα επόμενα δελτία τους να διαχωρίσουν τους αληθινά ανεμβολίαστους από τους “ατελώς εμβολιασμένους”.
Ετσι για να δούμε ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ και κανένας ανεμβιολίαστος ανάμεσα στους; διασωληνωμένους…(Σχήμα λόγου φυσικά! Ολο και κάποιοι ανεμβολίαστοι θα υπάρχουν διασωληνωμένοι, ιδίως με βαριά υποκείμενα νοσήματα.)Μην ξεχνούμε όμως και τις τόσες καταγγελίες ασθενών και συγγενών τους, ότι συχνά προσπαθούν να τους διασωληνώσουν με ΠΟΛΥ χαλαρά κριτήρια (ακόμη και με κορεσμό Οξυγόνου 95%) για να γράφουν πιο πολλές διασωληνώσεις σε ανεμβολίαστους, από όσες πραγματικά χρειάζονται…
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Αφού τα παπαγαλάκια του συστήματος, μετά την προηγούμενη ανάρτηση μου, (που έγινε viral σε όλο το Ιντερνετ) δεν μπορούσαν πια να αρνηθούν το προφανές, προσπαθούν τώρα να το αξιοποιήσουν προς όφελός τους!Με ποιο τρόπο;
Λένε στον κόσμο το γελοίο επιχείρημα:“Τα βλέπετε; Ούτε η 3η δόση προστατεύει. Για αυτό τρέξτε για την 4η δόση!”
Λες και κάτι που δεν αποδίδει, επειδή δεν φτιάχθηκε για την παρούσα ίωση, θα αποδώσει αν κάνεις υπερβολικό αριθμό δόσεων!
Μόνο τα ρίσκα αυξάνεις, με τις περισσότερες δόσεις.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι ανεμβολίαστοι με την “Ο” περνούν ένα απλό συνάχι, την ίδια ώρα που οι εμβολιασμένοι την περνούν βαριά και όλο και περισσότεροι διασωληνώνονται.
Το ανοσοποιητικό τους έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη. Αν αυτή είναι ανεπανόρθωτη ή αν με τον καιρό αποκαθίσταται, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.
Ως τότε όμως, όπως όλα δείχνουν, θα χαθεί πολύς κόσμος άδικα…»

3
(Visited 127 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar April 13, 2022 at 10:16 am

    Τελευταία όλοι γκρινιάζουν για τα εμβόλια – έστω και με δυο χρόνια καθυστέρηση – που σημαίνει τουλάχιστον ότι δεν είναι ακόμα τελείως τυφλοί. Κι αν είναι να φάμε κάμποσο κρύο και πείνα στο άμεσο μέλλον, ελπίζω από την άλλη να μην τους περισσεύουν λεφτά να μας τρυπάνε κάθε τρεις και λίγο με τα κωλοδηλητήρια.

    Reply
    1. Oannes April 13, 2022 at 10:45 am

      Και να σου πω και κάτι, όσο κι αν ακουστεί “κάπως” : τόσο το κρύο, όσο και η νηστεία, έχει αποδειχτεί ότι είναι ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ, as in σκληραγωγικά του οργανισμού. Για να μην ξαναμιλήσω για τον “πανικό” από την έλλειψη σε σιτηρά, δημητριακά κλπ. η οποία θα αποτελούσε στην πραγματικότητα ευλογία, αν υπήρχε φροντίδα [έστω καθενός για τον εαυτό του] για εναλλακτικές λύσεις.
      Αυτά βέβαια άντε να τα πεις στους αποκλειστικά τρεφόμενους με ακαθαρσίες πληθυσμούς της “Δύσης”, και ακόμα περισσότερο σε κείνους του “αναπτυσσόμενου κόσμου” οι …αφίξεις των οποίων αναμένεται να αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο – αυτό είναι κατά την άποψή μου το μείζον πρόβλημα.

      Reply
      1. stcigar April 13, 2022 at 1:26 pm

        Γενικά η πολλή καλοπέραση οδηγεί αργά η γρήγορα σε φαινόμενα εκφυλισμού και παρακμής. Ίσως είναι και μια ευκαιρία για την Ευρώπη να συνέλθει από το λήθαργο του καταναλωτισμού και της πολιτικής ορθότητας και να σταθεί επιτέλους στα πόδια της, στο βαθμό φυσικά που της το επιτρέπει το προκεχωρημένον της ηλικίας της. Speaking of which, αν πιστέψουμε τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι γέροι μας κυριολεκτικά ξεκληρίστηκαν το φετινό χειμώνα, κάτι που κατά σειρά προτεραιότητας οφείλεται πιθανότατα στον ενισχυμένο φετινό κορωνοϊό (που σχεδόν διπλασίασε τους γεροντικούς θανάτους) σε συνδυασμό πάντα με τα εμβόλια που τον δημιούργησαν, συν οι παρενέργειες των τελευταίων συν η απροθυμία τους να επισκεφθούν γιατρούς και νοσοκομεία για σοβαρά προβλήματα υγείας.

        Reply
        1. Oannes April 13, 2022 at 5:42 pm

          Tο είχε πει απ’ την αρχή ο …Κραουνάκης. Ότι στόχος είναι οι γέροι. Αυτό το blob, να έχεις υπόψη σου, έχει “εσωτερική” πληροφόρηση από υψηλά κλιμάκια, όπως είχα διαπιστώσει ακούγοντάς τον άθελά μου να μιλαει στο τηλέφωνο, τον καιρό που ήμασταν “συνάδελφοι” στον Εν Λευκώ.
          Και οι γέροι πάντως θα ωφελούνταν από μια αλλαγή στη διατροφή τους, όπως έχω διαπιστώσει από την 89χρονη θεία μου : της έχω φτιάξει διαιτολόγιο ενσωματώνοντας κάποιες βιταμίνες + μέταλλα και από κει που το’ παιζε ετοιμοθάνατη έχει γίνει …τούρμπο [σύμφωνα με τον γιατρό της]

          Reply
          1. stcigar April 13, 2022 at 6:46 pm

            Κι εγώ να σου πω κάπου συνήθισα τις βιταμίνες μετά την ιστορία με τον κορωνοϊό και χτυπάω αμέσως τη δόση μου ευκαιρίας δοθείσης (μη μου πεις μόνο για πρόγραμμα!) Η γεύση των C ειδικά δε διαφέρει και πολύ από της αγαπημένης μου πορτοκαλάδας και άμα λάχει συνοδεύει ωραιότατα καμιά πίτσα σπέσιαλ ή τίποτα δρακουλίνια!

            Reply
            1. Oannes April 13, 2022 at 9:53 pm

              Ερεβώδεις απολαύσεις τύπου πίτσα και δρακουλίνια καλό είναι να περιορίζονται στο ελάχιστο. Κι εγώ τρώω καμιά “ατομική” σπέσιαλ, αλλά του στιλ κάθε δεκαπέντε μέρες or something.
              Aκόμα θυμάμαι την πρώτη πίτσα που είχα φάει ως παιδάκι – μιλάμε για μυσταγωγία. Αλλά είναι από τις πιο ανθυγιεινές τροφές, σε αντίθεση με το …παρεξηγημένο σουβλάκι που ειναι μια χαρά το καημένο – σχετικά πάντα.

              Reply
              1. stcigar April 13, 2022 at 10:35 pm

                Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ τα χλαπακιάζω επί καθημερινής βάσεως, αν και τα δρακουλίνια είναι ομολογουμένως η κατεξοχήν επιλογή μου στις ελάχιστες περιπτώσεις που αισθάνομαι την ανάγκη να φάω κάτι για πρωινό. Πιτόγυρα και σουβλάκια παρεμπιπτόντως απέφευγα συστηματικά μέχρι προσφάτως να ξαναβάλω στο στόμα μου μετά την τραυματική εμπειρία με τον – πεντανόστιμο – “γύρο του θανάτου” που κόντεψε να με ξαποστείλει σε άλλη διάσταση προ εικοσιπενταετίας.

                Reply
  2. EMMANOUEL April 13, 2022 at 10:43 am

    Ελλας Γαλλια συμμαχια ! Χθεσινο ..
    https://www.protoselidaefimeridon.gr/politikes/dimokratia/22-04-12

    Επισης στο χθεσινο πρωτοσελιδο της Κοntra news υπηρχε αναφορα “ΕΛΣΤΑΤ , αυξηθηκαν κατα 24% οι θανατοι στην Ελλαδα το πρωτο διμηνο του 2022 “

    Reply

Leave a Reply