ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΙΝΕΖΑΣ ΙΟΛΟΓΟΥ : Ο COVID ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Προσκλεκλημένη του Tucker Carlson στην προχτεσινή εκπομπή του, ήταν μια Κινέζα ιολόγος, ονόματι Li-Meng Yan. Η Yan δεν είναι κάποια “τυχαία περίπτωση”, αλλά μια από τις κορυφαίες της χώρας της. Όχι ότι αυτό αποτελεί απόλυτο κριτήριο. Όμως οι τίτλοι βοηθούν στη διαμόρφωση ευήκοων ώτων.
Αυτά που ανακοίνωσε στον Tucker Carlson έχουν περιγραφεί από πολύ νωρίς, μεταξύ άλλων και σε αυτό το blog [check ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ “ΑΛΛΟ”, 7/2, και Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ, 23/2].
Το “καινούργιο” εδώ είναι ο αέρας εγκυρότητας που [φαίνεται να] έχει η τοποθέτηση της Yan. Και φυσικά το ότι, το τελευταίο πράγμα για το οποίο μπορεί κανείς να την κατηγορήσει είναι κάποια …ρατσιστική προκατάληψη εναντίον της Κίνας. Ζούσε και εργαζόταν στην πατρίδα της, έως ότου υποχρεώθηκε, περί μήνα Απρίλιο, από την συμπεριφορά της “κομμουνιστικής” διακυβέρνησης να την εγκαταλείψει.
*
Η δόκτωρ Li -Meng Yan ήταν από τους πρώτους επιστήμονες-ερευνητές στον κόσμο που μελέτησαν τον κορωνοϊό, τον Δεκέμβριο του 2019.
Αυτό που λέει σε μελέτη της, μέρος της οποίας έχει ήδη δημοσιευθεί, είναι ότι ο ιός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο, με εντολές του κινεζικού στρατού και εξαπολύθηκε ως βιολογικό όπλο σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Covid προέκυψε κατόπιν “επεξεργασίας” του κλασικού ιού της νυχτερίδας, ο οποίος δεν μπορούσε να βλάψει τον άνθρωπο. Η LMY βεβαιώνει ότι μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια τη διαδικασία με την οποία αυτό συνέβη. Τα χαρακτηριστικά του γονιδιώματος του ιού, ανύπαρκτα στη φύση, σε συνδυασμό με τα “αποτυπώματα” που έχουν μείνει στο πλαίσιο της επεξεργασίας, δείχνουν όχι μόνο ότι είναι κατασκευασμένος, αλλά και από ποιον [τα “αποτυπώματα” είναι ανιχνεύσιμα].
Η επιστήμων περιγράφει τον ιό σαν ένα είδος Φρανκενστάιν, κάτι σαν “αγελάδα με αυτιά λαγού και χέρια πιθήκου”.
Απαντώντας σε ερώτηση του TC “γιατί κανείς άλλος δεν έχει αναφερθεί σ’ αυτό ; ” το αποδίδει, ως προς το εσωτερικό της χώρας, στην τεράστια πίεση του ΚΚΚ. Ως προς τον υπόλοιπο δε κόσμο, στις “σχέσεις εξάρτησης του κόμματος με επιστημονικούς και μιντιακούς οργανισμούς”. Όσο ακραίο και αν φαίνεται ένα τέτοιο σενάριο …άλλο τόσο ακραία ηχεί η μονωδία των υμνητών και προστατών του κινεζικού status σε οικουμενικό επίπεδο.
Τώρα, θα υπέθετε κανείς ότι ο κόσμος θα είχε δικαίωμα να ενημερωθεί για μια τέτοια αποκάλυψη η οποία, δυνητικά, “τα αλλάζει” όντως, “όλα”.
Το Facebook είχε διαφορετική άποψη.
Η σελίδα του Tucker Carlson που φιλοξενούσε την συνέντευξη …κατέβηκε, για παραβίαση των γνωστών διατάξεων…“Το Twitter”, πιο αποφασιστικό όπως πάντα …μπλόκαρε το λογαριασμό της επιστήμονος.

* Ο μετά θάνατον “ήρωας” οφθαλμίατρος Li Wenliang δεν ήταν ο μόνος που το καθεστώς κυνήγησε με σκοπό να τον “σωπάσει”. Την ίδια τύχη είχαν, μεταξύ άλλων, οι ερευνητές του South China University Of Technology, Bobao Xiao & Lei Xiao, οι οποίοι στις 6 Φεβρουαρίου ανακοίνωναν την ανακάλυψή τους ότι ο ιός “κατά πάσαν πιθανότητα” προερχόταν όχι από το γνωστό εστιατόριο, αλλά από το γειτονικό εργαστήριο της Wuhan. Η εργασία τους “αγνοήθηκε”…

4
(Visited 132 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Ε September 18, 2020 at 5:50 pm

    Δες εδω εναν Νομπελιστα Γαλλο τον Μα’ι’ο φετος να εξηγει (καπως φοβισμενα γιατι εκεινη την εποχη εβραζε η Γαλλια) οτι ο ιος με τα δεδομενα που εξετασε δεν γινεται να ειναι κατι φυσικο ..

    https://www.youtube.com/watch?v=OkQCDDo0uOo&app=desktop

    Reply
  2. Ε September 19, 2020 at 8:52 am

    Ευχαριστω για την επισημανση.. Αναρωτιεμαι τι απογινε αυτος ο ανθρωπος , περα απ τα σχολιακια του in.gr ..

    Reply
    1. Oannes September 19, 2020 at 10:01 am

      Tο βουλωσε μετά από λίγο με συνοπτικές διαδικασίες. Tα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Εδώ τον καρδιολόγο που είχε βγάλει ο Χατζηνικολάου τον καλούν σε …απολογία από τον ιατρικό σύλλογο. Είναι γνωστό από πλείστες όσες περιπώσεις, ότι έτσι και παρα-ασκήσει κανείς το δικαίωμά του στην εκφορά επιστημονικής άποψης, κινδυνεύει ακόμα και να χάσει την άδεια.
      Λύση είναι αδύνατο να δοθεί σε “εθνικό” επίπεδο, με την κωλοδικτύωση των πάντων και το δικαίωμα των ξένων να χώνουν παντού τη μουσούδα τους. Αλλά και σε “υπερεθνικό επίπεδο”, με τους μηχανισμούς λογοκρισίας που αναπτύσοονται.
      Οπότε, οσονούπω, τον πούλο και στο μπαούλο altogeter.

      Reply

Leave a Reply