ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ : ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

Αν το Ισραήλ και η Βρετανία επαίρονται ως leaders στον εμβολιασμό [και τον …καλπασμό της Μετάλλαξης Δέλτα] η Αυστραλία διαπρέπει σε άλλο τομέα : πρόκειται ίσως για τη χώρα με την σκληρότερη [διάβαζε : απάνθρωπη] πολιτική μέτρων για την αντιμετώπιση της «πανδημίας», με δεκάδες περιστατικά που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου [από κτηνώδεις επιθέσεις μπάτσων στη μέση του δρόμου μέχρι εισβολή στο σπίτι, σύλληψη και «απαγωγή» εγκύου γυναίκας για ένα σχόλιο που έγραψε στο Facebook]. Πιο πρόσφατο από αυτά, το καθολικό lockdown που επιβλήθηκε στην κωμόπολη Alice Springs [φωτό], ευρισκόμενη σε απόσταση 800 μιλίων από την πλησιέστερη πόλη, με αφορμή … 1 [ένα] περιστατικό μόλυνσης από κορωνοϊό.
Στο βίντεο, το «android» – αξιωματούχος υγείας
Dr. Kerry Chant, απευθύνεται στους πολίτες με κατανόηση για την ανθρώπινη ανάγκη τους να συναναστραφούν και να επικοινωνήσουν. Στο κάτω – κάτω, το creature αποτελεί εικόνα και ομοίωσή μας.
Όμως …«δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οικειότητες» [σ.σ. η ακατάλληλη στιγμή κρατάει …ενάμιση χρόνο τώρα]. Ως εκ τούτου, «ακόμα κι αν πέσετε πάνω στον γείτονά σας σε ένα σουπερ μάρκετ» [σ.σ. κατ’ οίκον επισκέψεις δεν τίθενται ούτε ως θέμα συζητήσεως]
«μην πιάνετε κουβέντα …Αυτό ισχύει ακόμα κι αν φοράτε μάσκα : δεν προστατεύει απόλυτα. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν ερχόμαστε σε επαφή με κανέναν που να αντιπροσωπεύει κίνδυνο».
Μετάφραση : πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν ερχόμαστε σε επαφή με κανέναν – period.

4
(Visited 70 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Timothy Price July 21, 2021 at 6:50 pm

    Australia is off the deep end. That lock down certainly won’t help the economy in “A Town Like Alice” like in the novel where Jean helped its economy.

    Reply
  2. dnk July 21, 2021 at 10:45 pm

    Η ομφαλοσκοπία επιτρέπεται ή καλό είναι να αποφεύγεται καθώς η ενθύμηση της σύνδεσης μέσω του λώρου μπορεί να προκαλέσει την “δαιμονική” επιθυμία σύνδεσης-επαφής με άλλα “ομοειδή”,επιφέροντας τον Όλεθρο;Επίσης καλό θα ήταν η κυβέρνηση να εξετάσει την περίπτωση της απαγόρευσης ακρόασης του “Πέντε Έλληνες στον Άδη”, ως δυνάμει ανατρεπτικού(ούτε ευρισκόμενοι στον Άδη δεν “έβαλαν μυαλό” οι covid-νεκροί και επιμένουν σε συναντήσεις)😈…

    Reply
    1. Oannes July 21, 2021 at 10:54 pm

      [Αν όλα τα τραγούδια του Παπαϊωάννου ήταν σαν κι αυτό θα ήταν ο αγαπημένος μου!] Οι απαγορεύσεις θα έρθουν κι αυτές σιγά σιγά, όταν ο καιρός ωριμάσει.

      Reply

Leave a Reply