ΛΙΑΓΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ!

Το βίντεο δεν το ανεβάζω για να δούμε, λες και δεν το ξέραμε, τι καραγκιόζης είναι ο Λιάγκας, ή ο Περρής ή οι υπόλοιποι.
Ούτε καν συμμερίζομαι το
καταγγελτικό ύφος του σχολίου στο site
όπου το είδα.
Το ανεβάζω γιατί μ’ έκανε και γέλασα.
Και κυρίως για το βλέμμα και την στάση του
Κ. Αρβανίτη, που επίσης φαίνεται να το διασκεδάζει.

3
(Visited 284 times, 1 visits today)

10 Comments

  1. stcigar January 16, 2022 at 12:25 pm

    Πρέπει να είναι η μεγαλύτερης διάρκειας έκθεσή μου στην περίπτωση Λιάγκα. Προς το τέλος έβγαζε πράγματι γέλιο αν και ο τύπος είναι καθαρά για κλωτσιές. Μπροστά του(ς) ή Φαίη Σκορδά φαντάζει όαση μετριοπάθειας και λογικής..

    Reply
    1. Oannes January 16, 2022 at 2:20 pm

      Εννοείται. Απλώς έχω εκτεθεί προφανώς παραπάνω απ’ ότι εσύ στο γυμνοσάλιαγκα, και έχω περάσει το στάδιο των κλωτσιών.
      Αυτό που με “συγκίνησε” ήταν το είδος του χαμόγελου με το οποίο τους αντιμετωπίζει ο δόκτωρ, κάτι ανάμεσα σε “λες και δεν ήξερα τι είσαστε” και “sit back relax and enjoy”.
      Από όσα έχουν υποπέσει πάντως τυχαία στην αντίληψή μου, το “Φαίη Σκορδά” creature έχει δώσει δείγματα γραφής του ιδίου επιπέδου και χειρότερα. Νομίζω ότι είναι και ζευγάρι άλλωστε.

      Reply
      1. stcigar January 16, 2022 at 2:51 pm

        Θα μπορούσε πάντως να είναι και στημένο (“ρε συ Φαίη, αφού σου είπα να με αφήνεις να τους φέρνω πρώτα εκτός εαυτού” κλπ) γιατί ο τύπος παραείναι ξεφτίλας για να είναι αληθινός. Από την άλλη πάλι το χαρακτηριστικό υφάκι της χωρίς λογικές προσμίξεις βλακώδους ειρωνείας των “οπαδών της επιστήμης” με βάζει σε υποψίες ότι τελικά οι τύποι μπορεί και να το εννοούν. Άξια θαυμασμού η ψυχραιμία του Αρβανίτη όπως και νάχει. Αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να κρατήσω παρόμοια στάση έστω και για ένα λεπτό.

        Reply
        1. Oannes January 16, 2022 at 5:37 pm

          Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο μου προκαλεί το θαυμασμό κι εμένα!

          Reply
  2. stcigar January 16, 2022 at 8:51 pm

    Εντωμεταξύ μόλις πληροφορήθηκα ότι ο 18χρονος που πέθανε στα καλά καθούμενα σε καφετέρια της Καρδίτσας, είχε κάνει την προηγούμενη μέρα το εμβόλιο και μάλλον είχε ήδη κολλήσει κορωνοϊό χωρίς να το γνωρίζει.

    Reply
    1. Oannes January 16, 2022 at 10:14 pm

      Πιθανότατα δηλ. συνέβη αυτό που λέγαμε τις προάλλες, ότι αντίθετα απ’ τη γρίπη όπου οι γιατροί σου λένε να μην εμβολιαστείς αν είσαι κρυωμένος, εδώ στ’ αρχίδια τους, δεν σε βάζουν καν να κανεις ένα τεστ πριν το τρύπημα, γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι να σπρώχνουνε τα γαμημένα εμβόλια.
      Τώρα πλέον και με το ακαταδίωκτο, ποιος τους πιάνει τους παλιοπουσταράδες.

      Reply
      1. stcigar January 16, 2022 at 10:34 pm

        Ειδικά τώρα το ποσοστό αυτών που εμβολιάζονται όντας φορείς του ιού θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο. Το καλό με την Ο είναι ότι σε αντίθεση με τις προηγούμενες παραλλαγές φαίνεται να προκαλεί σχεδόν πάντοτε κάποια συμπτώματα. Το κακό είναι ότι τα συμπτώματα θυμίζουν περισσότερο γρίπη παρά κρυολόγημα κι ας λένε ό, τι θέλουν τα φερέφωνα της κυβέρνησης. Πολλά παιδιά χτυπάνε 39αρια επί μέρες, ενώ μέχρι τώρα ούτε καν αρρώσταιναν από την παλιομαλακία.

        Reply
        1. Oannes January 16, 2022 at 10:55 pm

          Φοβάμαι ότι θα γίνει αυτό που λες [έχεις και μια δυσοίωνη προϊστορία επιτυχών προβλέψεων] ότι με τα πολλά πολλά θα μπουρδελιατεί τελικά όντως η κατάσταση, και από κει που μας δουλεύαν ψιλό γαζί θα τρέχουμε τελικά και δεν θα προφταίνουμε γαμώ το ξεσταύρι τους μέσα.
          Αυτό που κρατάει την “ελπίδα” ζωντανή είναι ότι, λογικά, πρέπει να καθαρίσει το τοπίο για το next chapter, ανεμογεννήτριες, κλιματικό point system κοκ. Kαι ότι δεν πας σε εκλογές, που φαίνονται να πηγαίνουν, με τον κόσμο στα κάγκελα. Ακριβώς αυτές οφείλουν να πέσουν στη χαραμάδα μεταξύ των δυο καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, ώστε να καταφέρει ο σκατόφλωρος να τάξει / παραχωρήσει κάποια πράγματα, όπως πχ. να πάρει πίσω το σκανδαλώδες πρόστιμο. Αλλιώς, ειδικά αυτό, έχω μια [νοσηρή] περιέργεια πόσο θα το κρατήσουν. Θα κηρυχθεί η “πανδημία” λήξασα και θα συνεχίσουν να πληρώνουν πρόστιμο οι ανεμβολίαστοι;

          Reply
          1. stcigar January 16, 2022 at 11:18 pm

            Δεν ξέρω αν πρέπει να ψάχνουμε κάποια λογική στο ζήτημα. Τόσα πρόστιμα εξάλλου πληρώνουμε ανεμβολίαστοι-εμβολιασμένοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από τότε που άρχισε η βρωμοσαπίλα, σιγά μην κολλήσουν τώρα στο κατοστάρικο, πόσο μάλλον που αφορά μια μικρή μειοψηφία που αντιπαθεί το σκατόφλωρο έτσι κι αλλιώς. Δεν βλέπω επίσης τι τους εμποδίζει να προσθέσουν στο υφιστάμενο χάλι μας τα βάρη της κλιματικής αλλαγής. Εδώ παραδέχονται ανοιχτά ότι το υγιεινομικό/οικολογικό μπάχαλο που δημιούργησαν είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τον πρωτοφανή πληθωρισμό και συνεχίζουν απτόητοι λες και πρόκειται για φυσικά φαινόμενα. Όσο κρατούσε η τρομοκρατία δεν υπήρχε άμεσος λόγος ανησυχίας. Τώρα που τους βλέπω καθησυχαστικούς για τα πάντα έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια..

            Reply
          2. stcigar January 17, 2022 at 12:14 am

            Όσον αφορά το πρόστιμο πάντως, η λογική τους φαίνεται να είναι “η πανδημία τελείωσε από τη στιγμή που εμβολιαστήκαμε όλοι” (μάλλον το αντίθετο συμβαίνει but who gives a shit) οπότε προφανώς θα κάνουν το παν για να διατηρήσουν ζωντανή την ψευδαίσθηση. Εξάλλου το θέμα δεν σχετίζεται μόνο με τους φανατικούς αντιεμβολιαστές, αφού σε περίπτωση που καταργούνταν οι κάθε μορφής υποχρεωτικότητες – γιατί δεν είναι μόνο το πρόστιμο – πολύς κόσμος θα περνούσε με την πρώτη ευκαιρία στο στρατόπεδο των ανεμβολίαστων, μεταξύ των οποίων κι εγώ.

            Reply

Leave a Reply